Zoeken naar slik je

Uw zoekactie voor slik je leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijper 43 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpen en rimmen
Wie kan er mij morgenmiddag tussen 12u en 14u discreet ontvangen in de buurt voor een Pijpdate. Ben zelf bottom en hou van pijpen en rimmen. Ik slik alles door. Meer is altijd bespreekbaar, sta voor veel open.  
Top 51 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Je bent singel en je kan ontvangen. Je bent bi of homo. Je zoekt een vaste vriend om regelmatig te seksen. Je hebt geen baard noch snor en intiem geschoren. Je bent niet roker. Je woont in het Hasseltse. Dan ben je de persoon waarmee ik graag vriendschap en intieme seksualiteit wil delen, tongzoenen, strelen, aanrakingen, elkaar pijpen, je neuken met of zonder condoom, lekker in je klaarkomen. Je komt klaar in mijn mond indien dat graag doet. Ik slik je sperma. We genieten nadien samen op bed van onze intimiteit. Ik ben 52, 279, 75 en 18x5, onbehaard, intiem geschoren, heb geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Ik zou je graag regelmatig ontmoeten om van elkaar te genieten en elkaar seksueel genot te gunnen. Aarzel dan niet en reageer op deze advertentie. Ik hoop je snel te ontmoeten. Fijn weekend en warme groetjes.  
OnderdanigSlet 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie mag ik straks pijpen?
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

Wie mag ik straks pijpen?
Ben 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje voor morgen
Zoals de titel het zegt ik zoek een sloppy pijp sletje. Die er van geniet om een lekkere lul zalig te verwennen. Dus heb je zin om mij lekker sloppy te pijpen. Jij weet perfect hoe je mijn orgasme uit te stellen. En dit doe je 4 keer en dan ga je door tot te finiche ik spuit hevig in je mondje en jij slikt het netjes door. Jij houdt ook van een gesprek want je wil mij nog eens laten spuiten dit kan de tweede keer terug met pijpen of ik neuk je lekker. En ik stel het ook uit na een paar keer los ik mijn lading in jouw kontje. Graag bare. Maar met kan ook. Jij bent wel volledig glad. Geen baard of snor. Jij kunt ontvangen. In Antwerpen centrum. Of in Turnhout centrum. Omdat dit het gemakkelijkste is voor mij. Dus heb jij morgen zin om je pijpskils te laten voelen. Heb je wat meer tijd dan 20 minuten. Laat me vlug iets weten en misschien slik jij mijn lekker eiwitten zaad. Graag ook foto van jouw herkenbaar als het kan. Ik ben een jonge 50ger Steve lichaamsbouw. De rest volgt nog geenfake  
The Mask 50 jaar Antwerpen - Deurne
Ik slik graag een anoniem sperma!
Gemaskerde pijpslet zit klaar om anoniem zaad te slikken. Ook volgespoten condooms zijn welkom.  

Ik slik graag een anoniem sperma!
Chubbypijper 30 jaar Antwerpen - Deurne
Pijpen
Hoi, ik ben super geil en zoek iemand die geen probleem heeft met een chubby kerel. Ik pijp je, slik je warme zaad en ben terug weg. Ik kan niet ontvangen!  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik deze avond pijpen?
wie mag ik deze avond pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik deze avond pijpen?
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
wie wil gepijpt worden ?
Goeiemiddag ik m73 slanke bi top 18 cm intiem geschoren en verzorgd ik pijp en slik jullie warme zaad wie wenst zich door mij te laten pijpen ik kan ontvangen en deze avond ook iemand zin ?dan hoor ik het graag groetjes  
Danny 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek lul(len) om te pijpen
Voor de komende dagen ……weken Je moet kunnen ontvangen , ik pijp , slik en lik je ballen jij blijft passief …zoek een vaste meester die ik pijp zoals hij wil Hygiene en discretie vereist Ik verplaats  
  1   2   3   4   5   6   7   8